Catering
1
quality and eco-responsibility charter
30
food trucks
1
fresh fruit market
SI VOUS AVEZ D’AUTRES DEMANDES CONCERNANT CET APPEL À CANDIDATURE, N’HÉSITEZ PAS À NOUS CONTACTER À L’ADRESSE CONSOMMATIONS@DELTA-FESTIVAL.COM.
Pourquoi être restaurateur au Delta festival ?
You will benefit from a central location on the festival and an attendance of nearly 180,000 festival goers.
Our event offers you the opportunity to change mindsets about responsible consumption and sustainable management.
You will benefit from the festival's communication and visibility among a young audience.
You will meet a great network of professionals.
You will be part of a community of partner foodtrucks.
Nos food trucks s’engagent
- EVITER LE GASPILLAGE ALIMENTAIRE, ET RÉALISER DES QUANTITÉS ADÉQUATES.
- LIMITER AU MAXIMUM L’UTILISATION D’EMBALLAGE UNITAIRE ET PRIVILÉGIER LE « FINGER FOOD ».
- PROPOSER AU MOINS UN PLAT VÉGÉTARIEN.
- SUPPRIMER TOTALEMENT LES CONTENANTS ET COUVERTS EN PLASTIQUE ET ALUMINIUM.
- UTILISER UNIQUEMENT DES MATÉRIAUX RECYCLABLES, COMPOSTABLES ET BIO-DÉGRADABLES.
- PRIORISER LES PRODUITS LOCAUX, DE SAISON ET ISSUS DE L’AGRICULTURE BIOLOGIQUE. EXCLURE TOUTES MARCHANDISES TRANSPORTÉES PAR AVION.
- RASSEMBLER LA TOTALITÉ DES INVENDUS PÉRISSABLES APRÈS L’ÉVÉNEMENT, QUI SERONT COLLECTÉS ET REDISTRIBUÉS PAR « LES RESTOS DU COEUR ».
- CONSERVER L’HUILE ALIMENTAIRE QUI SERA COLLECTÉE PAR L’ÉQUIPE D’AREMACS, PUIS TRANSFORMÉE EN CARBURANT PAR L’ASSOCIATION OLÉOVIA.
- FORMER SON ÉQUIPE AUX RÈGLES D’HYGIÈNE ET AU TRI DES DÉCHETS.
- PARTICIPER À NOTRE RÉUNION WORKSHOP (DÉVELOPPEMENT DURABLE, GESTION DES DÉCHETS, LOGISTIQUE SUR LE SITE …).
Des spécialités locales et régionales, de la cuisine du monde et pleins d’autres merveilles culinaires !
Open from noon to 2am from Wednesday to Saturday and until midnight on Sunday night, the foodtrucks will welcome you and offer you various and varied recipes, always in accordance with our eco-responsibility charter.
No plastic, recovery of food oils, donations of unsold food, compostable packaging, quality and seasonal products: the food-trucks present on the festival commit themselves to respect the charter that we have set up, to protect the health of our festival-goers but also the festival site.